Välkommen till gästboken!

Skriv i gästboken
Observera att gästboken "censureras" av webmaster
.
 
2019-03-21 10:31:12Anders Lindholm , Sms

När man läser motionen från Sjölander VKRC och även svaret från han är det första som slår mig är, varför ska våra barn/ungdomar ha sämre förutsättningar än andra karting förare i landet. Vi har det nog jobbigt med lång vinter och långa resor så skulle det vara rätt borde vi åka mer på dom få tävlingar vi har här uppe, definitivt inte mindre. Vad som är märkligt är att vi här uppe inte ska klara av att köra som övriga serier? Vi kan väl inte vara så mycket sämre. Självklart ska vi tänka på våra funktionärer men det ska inte inskränkta på våra tävlande. Steg ett måste vara att försöka införskaffa ett traxa system som kanske klubbarna kan köpa tillsammans. Sen eftersom det är svårt att få tävlingar att gå ihop ekonomiskt är det ännu värre att korta körandet när redan ett antal förare funderar på andra serier när reglementet ser ut så här och då blir inkomsten ännu sämre för klubbarna

2019-03-20 10:46:53Jim, Lycksele MK

Hej! Det blir en stor skillnad för förare i klass Mini på tävlingsdagen, bara en träning och mindre varv i finalen. Att vikten har sänkts har inte att göra med antal varv. Ålder är mer relevant och att förbereda för övergång till högre klasser. Minska varven i klass mini gör kanske 6 minuter, ta den tiden från pausen om de minuterna är viktiga. Tycker inte att NC ska minska mängden körning. Känner inte igen resonemanget i serierna i övriga Sverige.

2019-03-15 21:27:14Albin Pettersson, Umeå AK

inte lätt att använda denna gästbok på telefon...

Som jag ser på det så kan vi inte korta ner tävlingsdagen. och framförallt inte med en mindre träning. det som händer då är att folk blir tvingade att vara lediga för att hänga med... inte alla som har jobb med sånna fördelar.

om man nu är så fast besluten att ta bort en träning varför lägger vi inte till en förfinal som ''alla'' andra använder sig utav.

vi alla är nog överens om att vi vill köra så mycket som möjligt och tar tävlingen en timme längre tid så tror jag att vi alla kan leva med det.. Mer körning mera gokart! Mvh Albin

2019-03-11 10:42:26Johan Hedqvist, Luleå Motorsällskap

Som jag ser det, så har man förlängt tävlingshelgen. Med upplägget: träningar på lördag (fredag) Warm up, tidskörning, heat och final på söndag (lördag) Man har på så sett även kunnat göra en mer realistisk kostnad för tävlingen. 200kr + anmälningsavgift.

Vill man åka budget så skippar man träningsdagen och sparar 200kr. Samt kostnad för eventuell logi m.m.

2019-02-14 21:40:32Peter Eklund,

Är målet att tävlingsdagarna ska va så korta som möjligt i Norrlandscupen?

Jag trodde att tanken var att barnen/förarna skulle få ha skoj och köra mycket kart...

2019-02-11 20:18:52webmaster, NC

Gästboken stöder nu Mark Down i inläggen, dvs viss form av enkel formattering

  • Omgärda *text som ska vara kursiv* med enkla asterisker *
  • Omgärda **text som ska vara fet stil** med dubbla asterisker **
  • För att skapa en lista/bullets så anger du ett bindestreck först på raden

Observera att # inte översätts till rubriker.

2019-02-07 17:35:37webmaster, NC
Nya startnummer för NC 2019 kan nu bokas och det sker genom mejl till Startnummer.NC@telia.com med information om klassbyte eller bekräftelse av preliminärt tilldelat nummer alternativt meddela önskan att tävla med annat personligt val av nummer utifrån de regler som gäller för detta.

På sidan Startnr finns en ny lista med preliminärt tilldelade startnummer för 2019. Listan utgår från föregående års slutresultat i respektive klass ingående i Norrlandscupen samt de ändringar som hittills har meddelats på olika sätt.

Startnummerlistan uppdateras utifrån inkomna svar så att det inför säsongen framgår hur många intresserade det finns per klass. Den som planerar att köra en alternativ klass, till exempel vid för få startande, kan boka ett startnummer i ytterligare en klass, meddela gärna vilken klass som är första hands val.

Sprid denna information i din klubb och till dina kartingvänner och be även de som lägger hjälmen på hyllan att meddela detta så att listan kan uppdateras i god tid inför säsongen.

För den som även tänker tävla i MKR så går det nu att boka upp nummer på MKRs hemsida.
2019-01-31 21:42:57Ellinor
Hejsan

Ngn som har koll på hur många som kommer köra J60 till sommaren?
2019-01-30 18:07:14Simon Hörnfeldt
2019-01-23 09:09:32Johan Hedqvist
Inför 2019 är det många förare och arrangörer som är intresserade av vilka klasser som kommer att få tillräckligt många startande. Vi önskar därför att ni tar ett par minuter och svarar på detta formulär. OBS! endast 1 svar/förare.
Resultatet kommer att presenteras på NC mötet den 10 februari.
Svaren kommer att presenteras anonymt.
https://goo.gl/forms/0od60PKVroq5Vcl02
Bläddra :    Föregående  1  2   3   4   5   6   7   8   ...242   Nästa